Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Wednesday, February 23, 2011

Entri Penuh Kestressan. Jangan Baca Kalau Tak Nak Rasa Stress.

Baru aku sedar, ilmu aku langsung tak bertambah dalam construction detail...
Aku sedih...
Kenapa aku masih terperangkap di situ?
Kenapa?

Tolonglah sesiapa yang dah bosan jadi draughtperson...
Tolonglah ganti tempat aku di situ...
Biar aku ganti tempat kau pulak...
Biar kau jalani kehidupan yang senang dan aku jalani kehidupan yang sukar pulak...

Tiba2 kena buat detail drawing untuk mounting lampu dan aku langsung tak tau menau apekejadahnya yang lighting consultant mintak...
What the heck structure drawing that you want me to do?
Bengong...
Gano aku nak tau structure drawing untuk bangunan tu?
Drawing yang dibagi pun tak lengkap...
Tak dan aku nak study bangunan tu...
Dah la nak submit hari Jumaat ni...
Aku sorang je draughtperson...
Tak terkejar aku nak buat semua tu dengan drawing tak lengkap...
Habis semua jadi huru-hara...
Shial...
Baby betul...

Aku resign kang...
Aku resign kang...
Serius aku nak resign!!!

Apa hal la tak ada langsung orang yang memahami working culture seorang pelukis plan?
Apa hal ar?
Ingat kerja pelukis plan ni macam buat kerja ofis yang biasa2 tu ke?
Sekadar buat documentation tu, sambil berlari2 anak pun boleh buat...
Aku kena fokus ok...
Tolonglah faham...
Aku sumpah jadi emas siapa yang ganggu aku!

Aku nangis kang...
Aku nangis kang...

Macam mana cara2 nak buat solat Istikharah?
Siapa tau?

1 00 komen:

t E d said...

bantai je detail drawing ikut logik.kui3