Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Sunday, February 13, 2011

Kerja Yang Tak Siap Kerana Tiada Spirit Mambang Yang Berdamping

Ok.. Tajuk entri agak mengarut... Abaikan..

I love my job very2 much!!! Mmmmmuuuuuaahhhahahahaha!!! Kiss, kiss!!! Smooch!! Smooch!!! (Cuba teka ucapan aku ni ikhlas ke tak?)

Aku kena render at least 3 views of perspectives menggunakan Adobe Photoshop dan esok En. Nizar nak!!! Tapi, kan... Macam biasalah... Benda2 yang melibatkan design dan imaginasi ni kena ada spirit baru ilham datang mencurah2... Masalahnya, spirit tak ada!!! Wuwuwu.. T_T

Kalau malam ni aku stay buat kerja sampai pagi, dan esok aku tak datang kerja boleh tak? Aku email je la hasil kerja aku kat dia... Ko gila nak aku merempit dalam keadaan mengantuk? Ko angguk? Memang ko gila.

notakaki: Tiba2, aku rasa nak bela kambing je la kat kampung.

2 00 komen:

ila ni said...

inot ulang alik dr kg lagi ke skrg?
nak mambang, pi baling spirit2 of the coin, tangkas, cepat dan seramm

INOTLOVEHUNTRESS said...

ila,
iya.. orang ulang-alik lagi.. bulan 3 ni insyaAllah pindah puchong.. kat apartment yg nor dgn ain duduk dulu..

eh, ajaran khurafat!! tak nak ar buat.. sia2 je mati nanti.. tiba2 teringat scene hantu panjat tingkap kat dalam cerita Khurafat.. ah, xjadilah buat kerja macam ni... takut!!