Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Tuesday, June 7, 2016

Kuih dan Biskut Raya 2016 Inotsbakery

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Al-Mubarak kepada semua yang beragama Islam. Semoga kita semua dapat melaksanakan ibadah puasa dengan sempurna. InshaaAllah.

Inotsbakery sudah mula membuka order untuk kuih dan biskut raya tahun ini.

Tempahan dibuka sehingga 2 minggu sebelum raya (21/6/2016). Penghantaran akan dibuat bermula seminggu sebelum raya.

Senarai harga adalah seperti di bawah:

1. Biskut Ayam = RM25/50pcs
2. Biskut Milky Oreo = RM28/50pcs
3. Biskut Suji Almond = RM35/50pcs
4. Biskut Arab = RM35/50pcs
5. Kuih Gunting = RM7/500g @ RM13/kg
6. Kuih Tiram = RM8/500g @ RM15/kg
7. Kek Marble Moist = RM25/loyang
8. Puding Roti 3 Lapis = RM35/loyang
9. Biskut Rainbow Cookies = RM25/50pcs

Untuk mendapatkan harga borong, sila LIKE page Inotsbakery dan WHATSAPP "HARGA BORONG" ke:

0173765570
0173765570
0173765570

Terima kasih atas sokongan anda semua.

Semoga mendapat keberkatanNya. Amiin.

#inotsbakery #kuihraya #biskutraya

Sunday, January 19, 2014

It's been a while

Salam...
Hi.. it's me..
Yeah...
It's me..
Not you or him or her..
It's been a while,  isn't it?
How are you?
I'm fine, thanks.
3 years..
Wow..
That was a very veeeerrrryyyy long time...
I left this blog..
Muahaha...
So, I'm gonna say hi to you bloggers or readers..
Since I'm so busy like a boss nowadays and for the previous years, I couldn't update this blog..
But, now I'm back..
Maybe..
Lol..

Whoever read this, have a good day and keep calm, let's pray always..
Salam..

Tuesday, December 13, 2011

Testing 1, 2, 3...

Assalamualaikum...
Testing, testing, 1, 2, 3...

Nak tengok entri terbaru ni termasuk tak dalam recently updated list my followers...
Entri sebelum ni tak ada pulak kat list mereka...
Hairan...

Da...

notakaki: Entri yang ni pun tak ada la dalam list... Ape nih? Tolong saya!!! (Seminit kemudian...... Pap!!! Tiba2 dah ada dalam list... Demmmm... Apehal entah... =..=)

Monday, December 12, 2011

Nota Sebelum Tidur (3.30a.m)


Kehidupan yang sementara...

Maka isilah ia dengan amal kebajikan...

Berbaktilah kepada setiap insan...

Ikhlaskan hati dalam beramal...

Hanya harapkan keredhaan tuhan...

Bukan keredhaan manusia yang dicari...

Kerana redha manusia itu tidak semestinya benar...

Jangan pernah rasa rugi untuk meninggalkan kemungkaran jika kita boleh mendapatkan kebaikan daripadanya...

Jangan pernah rasa kecewa selain daripada kecewanya diri kita tidak mendapat keredhaan Allah...

Jangan pernah berharap jika anda tidak rajin berdoa...

Jangan pernah mengeluh jika anda tidak rajin berusaha...

Tiada akibat jika tiada tindakan...

Fikir-fikirkanlah...

notakaki: harap esok dapat bangun pagi.. apa la aku buat pagi-pagi buta ni?