Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Thursday, April 2, 2009

Tagged Datang Lagi...

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
Masa mula2 berblogging dulu, ya.. Aku memang suka sangat blogging. Ketagih. Kalau boleh hari2 nak post entri baru. Tapi, sekarang masa tak berapa mengizinkan untuk aku berblogging. Seriously, aku suka mengarang panjang2 kalau nak post entri. Tu yang makan masa sikit. Dan baru2 ini memang aku tak berpeluang nak mengarang sebab kesibukkan mengejar submission dateline.

Kenapa aku suka blogging? Hmm.. Ia lebih kepada meluahkan sesuatu yang aku tak boleh nak luahkan melalui lisan. Aku memang seorang yang memendam perasaan. Tak suka menceritakan masalah aku kat orang lain. Lebih suka settlekan masalah sendiri. Kalau rasa tertekan, aku akan menconteng2 di atas kertas. Conteng apa saja yang terbuku kat hati sama ada dalam bentuk lukisan atau tulisan. Tapi, bila laptop ada depan mata, luahan perasaan itu diconteng di dalam blog.

Blog siapa yg slalu anda skodeng. Nyatakan 5.
Blog kawan2 seperti Aryn, Ilani, Islami dan BIG BRO aku. Kalau blog lain, aku suka sekodeng blog Home Sweet Home sebab itu adalah blog masakan ok.. I love food very much!!

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani & menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapakah orang itu?
Mestilah nak. Tapi, tak jumpa lagi orang yang sesuai denga jiwa ini. Ceh. Memilih sangat la pulakkan. Aku tak bersedia lagi kot nak menerima orang asing dalam hidup aku. Aku lebih memerlukan keluarga aku berbanding orang luar. Mungkin sebab mereka lebih dekat di hati berbanding orang lain.

Taken or single? Mana lebih bagus?
I'm not taken yet. Not even once. Hehe.. Buat masa ni aku selesa berstatus single or maybe lebih sesuai dikatakan "in an open relationship". Kehkeh.. U know.. Like flirting with my friends. Itu memanglah hobi aku.

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?

Banyak kali dah sampai malas dah aku nak jatuh cinta. Nak tunggu orang ramai pulak jatuh cinta kat aku. Huhu..

Ciri2 idaman gf/bf anda? Nyatakan 5.
Beriman (tau hukum-hakam), tak merokok, funny and serious pada masa yang sama, tak suka mencarut yang bukan2 (penting nih. tak elok kalau anak2 dengar bapanya mencarut2), dan tak mengongkong aku.


Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
25 ke atas. Itu pun kalau dah jumpa calon yang sesuai.

Nak berapa anak?
Tak kisah. Selagi terdaya akanku teruskan perjuangan untuk menghasilkan anak. Best apa buat anak. Kihkih.. Err.. Bunyi macam gersang giler la pulakkan. Ok2.. Serius2.. 5 orang ok la kot.


5 orang bertuah yang anda ingin tag:

Ilani
Timah
Is Teng
Sakinah
Shaiful Safar

3 00 komen:

ARYN said...

blogging mmg ketagih..hahaha

archienot said...

ko ketagih lagi ke aryn?
mcm dh krg update je skrg..
kihkih..

ieien said...

inot kena tag.hehehe....

http://kenzo-ieien.blogspot.com/2009/04/kena-tag-da.html