Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Sunday, April 5, 2009

Banyak betul la tag datang sejak akhir2 ni. Aku update blog dengan menjawab tag orang je la nampaknya. Baguslah. Memang takde idea lagi ni sebenarnya nak mengarang. Tag kali ni datang daripada E-ien. Layankan aje...

Peraturan Tag


Senaraikan:

1. 3 lagu yang wajib ada dalam playlist.
2. 3 barang yang wajib bawa bersama.
3. 3 tempat yang dekat di hati.
4. 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster & Myspace).
5. 3 blog yang mahu di-tag.


=====================================================================


1. 3 lagu yang wajib ada dalam playlist aku adalah banyak sebenarnya. Eeemm.. nak pilih mana satu ek. Yang paling aku suka sekarang ni la kan lagu Britney Spears (Break The Ice) sebab muzik dia sangatlah catchy. Memang goyang kepala
sambil bergendang2 dan menghentak2 kaki la kalau dengar lagu ni. Secondly, lagu Maksim (Lizst) sebab muzik dia macam ada unsur spirit sikit. Best dengar kalau nak buat kerja. Bersemangat jadinya. Thirdly, lagu Westlife (Us Against The World) sebab lagu jiwang. Kihkih.. Suara Mark paling merdu di sini. I looooike him walaupun dia gay. Lantak kau la. Tapi, suara dia memang mampu mencairkan jiwa ini. Cis.. Start la tu nak menggatal.


2.
3 barang yang wajib bawa bersama adalah telefon bimbit, kunci laptop dan dompet.

3.
3 tempat yang dekat di hati adalah rumahku syurgaku, studioku dan Hong Kong. Ceh.. Nak jugak Hong Kong kan. Maklumlah. Dah pernah jejak kaki kat sana la katakan. Kihkih.. Berlagak kejap. Aaaa.. Jangan.. Jangan tak jeles. Kihkih.. Sumpah ayat ini sangat menjengkelkan anda kan. Takpe. Sekali-sekala. Bukan selalu aku macam ni. Bagi la chance sikit. Hikhik..

3. 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster & Myspace) adalah Youtube sebab suka download video2 klip pastu convertkan jadi format MP3. Senang. Tak payah susah2 nak mencari website2 lain untuk mendownload lagu. Yang kedua pulak website Keepvid. Ini website untuk mendownload video klip dari Youtube tu la. Yang ketiga pulak website lucah. Kahkah.. Taklah. Biasa melawat blog kawan2 dan blog2 kegemaran yang lain la.

4. 3 blog yang mahu di-tag adalah blog Norhazrin, Nur Islami dan Nor Ilani.

Sekian tag kita untuk hari ini. Sehingga bertemu lagi di masa akan datang. Keep smiling dan selamat beramal.

0 00 komen: