Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Friday, April 17, 2009

Perancangan Perkahwinan Aku. (Aku Memang Suka Jawab Tag. Tag La Aku Banyak2 Ok?)

Menjawab tag daripada Ilani.

1. How old are you?

22 years, 3 months and 21 days old..

2. Are you single?
in an open relationship with anyone..

3. At what age do you think you’ll get married?
hmmm... susahnya soalan ni wei... err... saya tak tau la cik Ilani... betul2 tak tau ni... emmm... yang saya tahu saya nak kawin kalau saya dah kaya dan cita2 saya dah tercapai...


4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now?
errr.. takkan saya nak kawin dengan seorang perempuan kot sebab sekarang saya banyak berflirting dengan rakan2 perempuan... uhuhuhu.. sekadar hobi di masa lapang... uh... sangatlah takde kerja...

5. If not, who do you want to marry?
Seorang lelaki yang mempunyai ciri2 idaman seperti yang terdapat pada rakan2 perempuan yang aku sayangi sekarang..

6. Who will be your bridesmaid & bestman?
adik saya atau rakan terdekat...

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
ape2 pun boleh janji dapat kawin... kekekeke... tapi aku sukalah kawin macam suasana kat kampung aku sekarang... orang kampung merewang sama2... kan best tu...

8. Where do you plan to go on honeymoon?
emmm... saya nak pergi ke mana saja my hubby nak pergi... saya tak kisah tapi kalau boleh nak pergi negara yang bersalji... huhuhu.. tak kisah konon sekali hambik kau... nak gak pergi oversea...

9. How many guests do you think you’ll invite?
kawan2 yang dikenali sejak tadika sampailah tahap universiti ini dan mungkin juga rakan2 sekerja yang akan datang...

10. Will that include your exes?
errr.. yelah.. jemput je la.. dia nak datang ke tak dia punya pasal la..


11. How many layers of cake do you want?
3,4 lapis pun dah ok.. saya suka makan kek, adik2 pun suka, abang2 pun suka, mak abah pun suka walaupun abah selalu je tolak offer kalau kami memberinya kek lebih dengan ayat, "makanlah... abah dah kenyang"... kawan2 saya pun hantu kek juga lagi2 kalau kek coklat dan ex saya pun suka juga kek..

12. When do you want to get married, morning or evening?
morning.. petang nanti boleh la berileks2an dengan hubby tercayang... kan...?? eh, mana boleh relak2 cayang... kita kena tolong orang bersihkan pinggan mangkuk kat dapur la... huhuhu...

13. Name the song/tune you’d like to play at your wedding:
bunyi kompang sangat la best kan?

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?
barehand

15. Champagne or red wine?
jus tembikai campur soda siap berkondensasi lagi bekasnya sampai banjir meja makan itu... fuh... mengancam habis!!!

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
days after the wedding... kita perlu mengenali saudara-mara dulu ye rakan2 sekalian sebagai tanda menghormati mereka...

17. Money or household items?
money AND household items (tak edit langsung nih dari jawapan Ila... penting nih...)


18. How many kids would you like to have?
tak kisah... selagi aku terdaya menghasilkannya... anak2 itu rezeki... tapi, jangan lupa mendidiknya sebaik mungkin ye...


19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?
huh... rekod yang tak censored je la...


20. Whose wedding plan would you like to know ?
norhazrin
is teng
muaz
aan (kalau nak jawab la)
fatimah
shake
taqiuddin
e-in

2 00 komen:

ieien said...

wah inot...
thanks sbb meng"tag" aku.
aku akan try jwb soklan2 yg diberikan.huhu....

archienot said...

jwb jgn tak jwb...