Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Monday, April 6, 2009

Nak jawab Tag Banyak2 Sebelum Meneruskan Pekerjaan Yang Seterusnya...

1. Bekas kekasih saya adalah:

Perempuan.

2. Saya sedang mendengar:

When You Come Around by Westlife.

3. Mungkin saya patut:

Patut jawab tag ni la sebab rasa nak jawab nih baru leh wat keje.

4. Saya suka:

Orang ramai sayang saya, pastu saya sayang mereka semula, pastu saya suka kalau orang buat saya tersenyum lebar sampai telinga sebab itu menandakan perasaan saya memang betul2 gembira hingga jantung berdegup agak laju.

5. Sahabat-sahabat baik saya:

Mereka yang menganggap saya adalah sahabat baik adalah sahabat baik saya.

6. Saya tak paham:

Kenapa saya menjadi malas sejak saya masuk U.

7. Saya kehilangan:

Ingatan dan akal fikiran kalau dah start online.

8. Ramai yang berkata:

Saya comel walaupun saya kurang gemar mereka menyebut ayat2 begitu berulangkali.

9. Makna nama saya:

Kegirangan. Giranglah sangat kan.

10. Cinta itu adalah:

Fitrah semulajadi yang dikurniakan oleh Allah kepada setiap makhluk ciptaan-Nya. Cinta itu nikmatnya tak terkata. Marilah sama2 kita memanfaatkannya.

11. Di suatu tempat, seseorang sedang:

Online facebook.

12. Saya akan cuba:

Tunaikan segala impian hidup saya dan membahagiakan keluarga saya terutamanya ibu bapa saya yang telah banyak berkorban untuk anak2nya selama ini.

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:

Kekal abadi forever and ever.

14. Telefon bimbit saya:

Berjenama Nokia 2600 dibeli di kedai hotlink kat Admin, UPM dengan harga RM 210 sewaktu saya tahun 1.

15. Bila saya terjaga dari tidur:

Saya terus on laptop. Haih. Takleh berenggang langsung dari laptop. Hihi.

16. Saya paling meluat apabila:

Berdebat dengan orang yang anggap apa yang saya lakukan adalah salah sedangkan perkara itu tidaklah seburuk mana tetapi bila dia buat salah dia tak boleh menerima teguran orang lain. Tumbuk kang.

17. Pesta/Parti adalah:

Best selagi tidak melanggar hukum-hakam agama.

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:

Haiwan2 yang berperut buncit.

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

Sewaktu di zaman2 sekolah rendah dan menengah serta matrikulasi.

20. Hari ini:

Saya gembira sebab kekasih hati saya datang ke studio dan dia telah membuat saya tersenyum gumbira sampai ke telinga dan masih lagi tersenyum sampai sekarang. Dan saya bersemangat untuk melakukan kerja kerana dia. Kihkih. Luv u la.

21. Malam ini saya akan:

Sambung menyiapkan drawing saya.

22. Esok pula saya akan:

Sambung menyiapkan drawing saya juga.

23. Saya betul2 inginkan:

Grad tahun ni dan dapat kerja yang bergaji banyak lalu dapat membayar duit pinjaman PTPTN dengan segera dan membahagiakan ibu bapaku serta ahli keluargaku yang lain dan mendapat seorang kekasih hati yang sehati sejiwa denganku. Macam Aan.. Malangnya Aan perempuan. Mana la Aan versi lelaki nih...

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:

Hensemnya saya. Wahaha..

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan:

It doesn't matter. Dua2 pun saya layan.

26. Makanan Barat atau Jepun:

Dua2 pun boleh coz i'm a food lover.

27. Bilik yang terang atau gelap:

Terang sebab tak suka suasana gelap. Bukan takut tapi sakit mata.

28. Makanan segera adalah:

Sedap dan murah. Ia juga berjaya menggemukkan diriku yang memang sudah sedia gemuk ini.

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

Hahahaha.. gelak sakan tengok komen kawan kat facebook.


anda di tag!!!
ila
timah
is teng
shaiful safar
hassan
shake

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kenapa anda suka gambar ini?
Gambar ini menceritakan betapa rapatnya kami sekeluarga waktu dulu2 sampai tengok berita pun sama2. Umm.. Miss this moment..

Bila kali terakhir mkn pizza?
Entah. Tak ingat.

Lagu terakhir yg anda dengar?
Love Crime by Westlife.

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
Takde. Aku khusyuk giler menjawab tag ni.

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Inot (kawan2), sayang (Aan), Ina (family).

Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!
1) shaiful safar
2) is teng
3) ila
4) hassan
5) timah
6) shake

Siapa no 1 pada anda?
My Big Bro la.

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
Dengan no 4. Hubungan yang sangat mengelirukan. Tiada gelaran untuk hubungan itu.

Kata sesuatu berkenaan org no 5.
Kecil je orangnya.

Bagaimana dgn org no 4?
Dia berada di Australia sekarang menyambung pengajiannya dalam bidang senibina.

Siapa org no 2?
Kawan sekelas kat Samttar masa form 2.

Bagi pesanan pd org no 6.
Selamat pagi cikgu!!!

4 00 komen:

amy said...

eh
tag ni nak wat kt facebook ke blog ni?

archienot said...

wat kat blog la..
bg ko update blog sikit..
hihi..
ei, note aku kt facebook tu sbnrnya aku import dr blog ni je..
saje nk membanyakkan notes kt facebook..

kina said...

selamat malam arkitek....huhu

archienot said...

selamat malam cikgu!!!