Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Tuesday, November 4, 2008

terima kasih ila...

terima kasih ila kerana menolongku menghabiskan pisang goreng di pagi-pagi buta ini...
(pisang goreng yang dibeli pukul 3.30 petang tadi)
actually gigiku sakit...
kalau tak sakit sure aku akan bedal sorang-sorang...
haha...
taklah...
kami memang suka berkongsi makanan...
lagi-lagi di kala pagi begini...
sambil khusyuk membuat kerja...
(kerja? oh, itu dulu. sebelum submission. sekarang kami bz menghadap internet walaupun ada la sikit keje nak disiapkan. huhu... eh, tapi aku sambil berinternet sambil wat keje tau. siap baca komik Hari-hari Midori lagi.)
ditambah dengan atmosfera studio yang didingini sang air-cond...
memang nikmat rasanya kalau ada bahan untuk dikunyah...
dah jadi tabiat pulak sekarang sebab terbawa-bawa suasana masa bulan puasa sebelum ni...
buat drawing sampai pukul 5.00 pagi pastu sahur terus...
pastu, lepas subuh je terbongkang tidur samada kat surau atau pun kat bawah meja ni...
(seriously sh*t...pengalaman stay di studio ni memang indah. bukan semua orang boleh merasa.)

ila...
thanx atas kesudian mengepost blog berkaitan diriku...
kalau tak popular lepas ni, tak tau la nak kata apa...
(silalah linkkan nama inot tu ke blog orang terus biar readers tau siapa inot. huhu...)

ila...
bangun...
dah subuh...

4 00 komen:

ila ni said...

i dh link kan dh nama u tu, huhuhu kenapa i x bgn subuh tadi???
yak!

inotLOVEhunter said...

huhu...
u xbgn sbb u xnk bgn...
kesedapan dgr lgu yg berkumandang di atmosfera studio...
konon feeling ar tu...
yak...

ila ni said...

itu lagu merapu dr PC salam tu.
"mintak maaf dulu 3x"

inotLOVEhunter said...

haha...
lagu plg kelakar pernah org dgr..
apekah tajuknye ye?
tetiba rasa nak download gak...
huhu...