Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Thursday, November 13, 2008

PORTFOLIO REVIEW

Hari ni hari Portfolio Review..
Esok juga sama..
Aku kelam-kabut bergegas dari rumah pagi tadi..
Katanya kerja-kerja 3rd year akan diasses pukul 9.30 pagi..
Aku bertolak dari rumah pukul 8.50 pagi..
Sampai UPM tepat pukul 9.30 pagi..
Aku rasa dah pecut laju dah tadi..
Tapi still lambat jugak sampai..
Ke jam aku yang terlampau laju berdetik?
Anda rasa kalau bawak motor average 80km/hr tu kira laju tak?
Aku malas nak bawak laju-laju sebenarnya..
Nak jimat minyak..
Tapi, dah terpaksa..
Sape suruh bertolak lambat?
Padan muka!
Pagi tadi sejuk ar..
Rasa macam malas je nak mandi..
Huhu..

Aku ni kalau dah dapat menaip memang susah nak berhenti..
Sebelum aku merapu macam-macam, ini la hasil kerja aku sepanjang stay kat studio..


EVENT SHELTER AT MERDEKA SQUARE, KL











EXECUTIVE RETREAT STATION AT JANDA BAIK, PAHANG

Gambar-gambar kat bawah ni pulak adalah gambar-gambar kegemaran aku hasil render-an aku sendiri..


entrance ke executive retreat station


single retreat unit (SRU)


unit retreat unit (URU)


experience kat bridge sebelum tiba ke retreat units


open auditorium, event shelter


info center, event shelter


multipurpose hall, event shelter


restaurant, event shelter


exterior view, event shelter

Hoi..
Malas dah aku nak upload gambar..
Leceh benar..
Aku dah nak balik rumah ni..
Selamat tinggal..

p/s: banyak duit bapak aku habis untuk print benda-benda alah ni.. terima kasih abah.. nasib baik sekarang abah dah kaya.. semoga abah dimurahkan rezeki lagi ye.. Amiin..

--------------------------------------------------------------------------------

Update sikit..
Awat kaler gambar-gambar tu jadi cacat cela sebegitu rupa?
Why?
Eh..
Kaler bod aku yang sebenar bukan macam tu tau..
Kalau nak tengok bod-bod yang sebenar silalah datang ke Fakulti Rekabentuk Senibina, UPM esok..
Tak pun tengok je kat frenster aku..
Ade link kat sidebar tu..
Saiz dia punya la besar gedabak..
Sekian..

5 00 komen:

amy said...

aku kagum tgk
aku ta reti lngsung wat mende cmtu
btw, pe kos yg ko amek?
ko da thn bape?
pas spm dulu ko masuk mane ye?

inotLOVEhunter said...

aku igt kau tau aku kos ape
mesti selama ni kau xpaham ape aku merapu
psl studio la, portfolio la
haha
aku ambik architecture la
kat UPM
tahun 3
final year la ni
lepas SPM ambik matrik kat Kolej Mara Seremban
eh, kos kau berape tahun ek?
kat UPM dietetic 6 thn tau
kalau xsalah aku la
kwn aku ade ambik

amy said...

owh
haha
lumpy btl aku neh
np ko leh ke kolej mara ye?
ko matrix 2 thn eh?
ko under ape?

cos aku 4 thn je la
skrg final yr
gile la kalo 6 thn
leh masuk spital bhgia la ak

ila ni said...

ah inot ni, 80tu blm had laju highway ke KTm pon hehehehr, laju lagi,laju lagi~ biar pipi diurut angin lori!

inotLOVEhunter said...

is-
aku matrik stahun je..
masuk u same thn ngan kau jgk..
aku 3rd year ulangan..
sbb aku fail subjek yg kat atas tu thn lepas..
sbjek SPECIALISED ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO 1..
kat first entry dulu ada disebutkan ttg hal ini..
xigt la tu..
aku masuk kolej mara tu sbb aku pilih tmpat tu msa isi borang matrik..
same je silibus..
cuma yuran belajar ditanggung mara sikit ngan makan free..

aku tak tau la camne rupa kau kalau jadi giler..
kiut lagi ke?
haha..

ila-
80 dh kira ok la tu..
kdg2 tak sengaja terbawa 100 lebih..
pastu terpk org yg tersyg..
kmbali ke 80 semula..
huhu..