Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Monday, November 17, 2008

tag datang lagi...

1. Sudah pukul berapa sekarang?

Jam kat blacky menunjukkan pukul 3:22 pm..


2.Apa mood sekarang?

Gembira sebab dapat online..haha..hepi giler sbb dah 3 hari xonline..

3.Rasa hendak buat apa sekarang?

Habiskan post entry ni cepat2 pastu gi solat zohor pastu balik rumah pastu tido..

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?


Aku nak ada kat surau sekelip mata..nak solat zohor..lagha betul la melayan internet ni..

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?


Seksaan di kubur..

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?


Abah pi kebun, mak tido atau tgk tv klu xujan..

7. Apakah waktu makan sekarang?

Bukan. Tapi, makanan lunch yg aku tapau td tak abis lg tu.. internet punya pasal..

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?


Duduk bersama anak buahku, Nur Auni Safiyyah.. oh, aku rindukan keletah dia...



9. Dan Dia/Mereka sedang buat apa sekarang?

Sedang bermain bersama rakan2nya di nursery..

10. Macam mana cuaca sekarang?


Sejuk giler kelu lidah tak terkata wa cakap lu..

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?


Nak beli baju ujan. Baju ujan dah koyak. Pakai pagi td msa nak ke fakulti. Lebih duit tu nak simpan la untuk buat modal buka restoran dan buka kolam udang dan ikan...

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?

Abah..tak sabar nak dapat keta baru..insyaAllah la kalau jadi dapat duit pampasan kebun itu...

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?

Same je macam tadi..

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?

3:31 pm

15. Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?

Ila..

0 00 komen: