Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Monday, February 16, 2009

Hanya untuk pencinta kucing dan mereka yang berdukacita...

Amaran penulis: Entri ini hanya untuk pencinta2 kucing dan pencinta2 kucing yang berdukacita saje ok. Kalau anda tak suka kucing, sila berhenti setakat ini sahaja ok. Bagi yang ingin teruskan membaca, sila berhentikan aktiviti mengunyah atau apa2 saje aktiviti yang berkaitan dengan makanan kerana this video is very disgusting ok...

Kawan2 semua. Sila saksikan petua unik untuk menghentikan pergaduhan di antara kucing2. Enjoy...



Cute kan? Plus lawak giler... Haha... Aku ingat kucing yang tak bergaduh tu nak marah yang 2 ekor lagi. Rupa-rupanya!!! OMG... Bluekkk... Tapi, memang pecah perut aku tengok video ni. Amacam? Masih berdukacita?

nota kaki: Ni bukan kucing2 aku tau. Kucing2 aku semuanya dah mati. Sedih bila balik kampung tak dengar mereka mengiau. Rindu mereka.

2 00 komen:

Miko Yamaguchi said...

err, gaya ni applicable ka untuk human fight? kalau ya, aku mau guna. bole? hua3.

archienot said...

miko..
cuba ko try test..
klu muntah hijau lg bagus..
mesti ngeri giler org tgk smpai xsggup nk smbg gaduh sbb diorg igt ko nk bertukar jd hulk..
hua3..