Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Friday, February 6, 2009

Titah Perintah Studio Master

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Bagi menyempurnakan titah perintah Studio Master, Ar. Puan Kalsom binti Mohammad, setelah diperkenankan oleh Pendidik2 Yang Maha Tegas Pensyarah2, maka adalah dengan ini saya mengisytiharkan bahawa tarikh hari berhibernasi dari dunia blogging bagi studio2 di seluruh FRSB telah ditetapkan pada hari Sabtu 7 haribulan Februari tahun 2009. Sekian, wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

nota kaki: aku rehat kejap tau. wahai pembaca2 yang disayangi, anda jangan kecewa ok. seminggu lagi aku akan berblog semula ok. miss u all. mmmuah... tangkaplah flying kiss tu. *wink2* (oh, tidak! mengapa aku tergedik tetiba nih?!! berasa malu lalu terus berlalu mengikut arah angin berhembus)

9 00 komen:

ila ni said...

kalau benar2 anda akan melaksanakan titah ini, heretlah hamba bersama, jangan biarkan hamba leka.

archienot said...

ok..
no hal..
org buangkan kabel ila ok kjp lg..
hari berhibernasi menjelang tiba 33 minit lg..
xsabar menunggu..
huhu..

Lina Chan said...

inot~ my twin's name..
hehe~

selama ni sy jd silent reader ko..
br nak mengomen skrg..

:)

jom exchange link..
ok?

amy said...

meh aku tangkap flying kiss ko
ahaha


ak nye mel amyfahmi23@gmail.com


aduyy
takde idea da ak nak update blog ni
haihh

archienot said...

Lina Chan:
aduh Azlina Chan..
ko jd silent reader sy?
segan dowh...
byk sgt sy merepek bru2 ni..
rsa cam nak sorok bwh meja je...
*blush2*

ok..
sy link ko..

amy:
best tak kiss aku?
msti ko xleh tido mlm ni..
hihi..

aku pn xde idea..
tu sbb aku berhibernasi..
shhh..
jgn bgtau org lain tau..
diorg xtau ni adalah sbb utama aku berhibernasi..
huhu..
ko tulis la kenapa ko pindah sekolah msa form 2..
aku nk tau..
haha..

Lina Chan said...

haha~ mmg ko byk merapu pun.. hehe~
tp sy suka..

:)

thanx for the exchange neway..
keep in touch ya!!

archienot said...

suke ek?
ok2..
nnti sy merapu lg k?
hihi..

ok..
take care neway..

Lina Chan said...

woit, ko tipu!!
ko buat entry baru dah..

:P

archienot said...

sy btl2 xsengaja terklik new post tu..
huhu..
nmpk sgt gian wei..