Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Friday, February 26, 2010

Kenderaan Idaman

Di manakah aku boleh cari kereta yang dikawal tanpa menggunakan steering, tapi menggunakan handle seperti yang digunakan pada motorsikal atau basikal?
Ada tak dijual kat pasaran Malaysia?
Aku mahu beli kalau ada...
Macam dalam gambar ini...


Gambar ehsan daripada seorang sahabat

Tapi, ini untuk sukan lasak kat kawasan hutan...
Kalau kat jalanraya agak2 boleh guna tak?
Hehe...
Bestnya kalau ada kereta begini kan?
Senang nak kawal...
(Sebab aku lagi suka bawa motor berbanding bawa kereta. Sakit badan nak pusing steering.)


Kalau ada sesiapa yang nak customekan kereta begini untuk aku, silalah beritahu...
Tapi, aku bayar ansur2 ar...
Boleh?
Hehe...


----------------------------------------------------------------------

Impian, impian...
Terlalu banyak impianku...
Hingga aku tak tahu yang mana harus dicapai dahulu...
Akhirnya, aku biar saja kehidupanku berlalu mengikut rentaknya sendiri...
Dan perlahan2 satu persatunya selesai...

2 00 komen:

ijad said...

cantik blog,,

INOTLOVEHUNTER said...

oh...
thanks ijad kerana pujian dan lawatan anda ke blog yang tak seberapa ini...
singgah2lah selalu...
=.)