Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Saturday, January 10, 2009

Semangatlah wahai Inot!!!


Berharap sangat2 semangat gambar ini menyerap ke tubuhku sekarang...

Nota kaki: Isnin ini kena submit working drawing tapi itu lah... Sebab dah hampir siap, sekarang ni masa melengah2kan keje. Ape nak jadi entah dengan aku ni. Dah pukul 12.00 pagi esok baru kelam-kabut agaknya.

4 00 komen:

ila ni said...

seraplah jua semangat itu ke tubuh ku~ abra cadabra!!! syuuu~

archienot said...

nah..
dgn kuasa veto, aku akan menyerapkan semangat itu ke tubuhmu..
abuuugid!!!

amy said...

wah. gile rajin ko bekerja. syabasssss

archienot said...

tq2..
tp tu gmbr semester lps la msa siapkan model..
haha..
sbg pembakar semangat la kiranya sbb bla dah lama cuti diri ini menjadi malas sangat2...
skrg baru nk jadi rajin balik...
huhu...