Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Monday, October 25, 2010

Petua Berjimat Semasa Kesesakan Duit

Untuk breakfast dan lunch, boleh cuba petua ini. Roti RM2.30 + tuna RM 4.90 = RM7.20. Satu bungkus roti dan satu tin tuna cukup untuk 3 hari. Tapi, konfem badan jadi kembang lepas ni sebab makan yis banyak sangat.
Kalau dinner makan burger tepi jalan je hari2 pun jimat jugak. Sebijik RM2.80. Berbanding makan nasi goreng dah habis RM4.00 dah. Itu pun tengok kedai jugak tu. Ok, konfem! Mulai hari ni setiap malam saya nak makan burger je. (Konfem membulat macam belon kalau camni!)

0 00 komen: