Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Thursday, May 19, 2011

Normal Ke Stalk Profile Facebook Perempuan Cantik Walaupun Aku Seorang Perempuan?

Ya Allah!!!
Tak ada kerja dah aku ni pi stalk profile facebook perempuan lawa comei lote tahap gaban tu...
Ergh, normalkah perkara ini wahai saudara saudari sekalian bagi seorang perempuan?
Tak boleh tahan, tak boleh tahan...
Kenapa la diciptakan manusia selawa itu?
Dengan lesung pipit di pipi yang sangat dalam lubangnya...
Rasa nak cucuk2 je lubang tu...
Kulit putih melepak bak salji...
Mata bulat macam mata kartun...
Pergh, tergugat kot iman orang yang melihatnya...

notakaki: Stalk dari tahun lepas sampai hari ni... Memang lawa habis kot... Minta ampun Ya Allah... Tak ada niat pun nak jadi gay... Tapi, kalau dah lawa macam tu, sape2 pun nak ambik perempuan tu jadi bini...

3 00 komen:

ila ni said...

standard :D

INOTLOVEHUNTRESS said...

oo..
kira normal la ni ek?
haha...
takut menyimpang je sebenarnya...
ila pun buat jugak ek?
kekeke...

serenity said...

hurm. aku dah lama x stalk orang. bw pon dah jarang. penat nye kehidupan baru2 ni. kalau hidup dengan kebanggaan xpe la jugak penat. berbaloi. ni x, hidup bermain2 dan penat. haha


apa maksud wall post kau aku jadi artis? aku deactivated fb. xsempat nak reply. hahah