Popular Posts

There was an error in this gadget

Follow by Email

Friday, October 30, 2009

Ter-update Jua Akhirnya...

Wah...
Dah berhabuk habis dah blog aku ni...
Langsung tak update ape2 pun...
Haha...

Alah...
Kalau aku update pun bukan ada orang nak baca... Habis tu buat apa aku update juga blog kalau dah tau takde orang nak baca? Hekeleh... (anda tau ke macamne nak sebut nih?)


Haah..
Aku sibuk sangat sekarang...
Lagi2 semenjak ofismate aku dah pindah kerja tempat lain...
Aku la yang kena siapkan segala drawing yang ada...
Bukan setakat drawing je...
Semua data sheet tentang lampu2 pun aku yang kena siapkan...
Aku telah menjadi orang penting nampaknya di ofis ini...
Baguslah gitu...
Tapi, agak penat la...
Tapi, penat tak penat, banyak kerja ke tak banyak kerja, balik rumah tetap awal...
Hehe...
Sejak pindah rumah baru ni sebulan yang lalu, boleh dikatakan setiap hari balik petang...
Dah tak balik malam macam selalu...
Maklumlah...
Dah ada rumah sendiri...
Bukan rumah aku pun...
Rumah adik ofismate aku...
Tapi, anggap je la macam rumah sendiri...
Haha...
Tak malu...
Kadang2 je la balik malam...
Kalau dah terdesak sangat...
Nak balik malam2 tak boleh...
Sebab aku rabun malam beb...
Kalau kadang2 bolehlah, tapi kalau selalu...
Uh...
Tak tahan mata aku nak menanggung kegelapan malam yang sangat gelap itu...


nota kaki: bos tengah sibuk mencari interior designer nih... nak jadikan pembantu aku... sesiapa yang nak mohon, silalah register kat JobsDB dulu ek... nanti automatik nama anda akan tersenarai dalam nama candidate... pastikan kelulusan anda bersesuaian la dengan jawatan ni ok?

4 00 komen:

aAn said...

berupdate jugak kamu nye....sape kate x bace..aku bace pe..tetibe je tertuka style penulisan nmpk nye...senang sikit daku membacenye..tidak la seperti karangan panjang mcm nk exam...almaklum la..aku ni membace pon merangkak2...

interior part time mahu ngak?

INOTLOVEHUNTER said...

style penulisan aku memang selalu bertukar2...
antara style karangan dan style puisi...
tapi tak macam puisi pun yg ni..
hihi...

bos takmo part time la yang...
nak full time...
bgtau la sesape yg sdg mencari kerja ye...

ARYN said...

aku nak. hahaha. tetiba. ko keje kt ne inot?

INOTLOVEHUNTER said...

aryn, xboleh!!!
haha...
harap maaf...

aku keje kat USJ la skrg..
sbgi architectural designer di sebuah lighting consultant...